09. lap – 2012.12.04. | Napló lapok 2012

A nap, amit csak keddnek hívunk. 
December van!
20 nap karácsonyig!

Igazából az egyik felem már nagyon várja a k.a.r.á.c.s.o.n.y.t -, de csak az egyik! A december számomra a csokiról szól, és a könyvekről - na meg a hosszú szünetről. 

Az egyik felem... [Miért? Már szeptemberben karácsony volt...]
Az amúgy nagyon kedves és szép ünnep túl hamar érkezik az életünkbe - vagyis a plázák életébe. Szeptember végén, amikor még van két hónap (minimum) a karácsonyig, már ünnepi díszben pompáznak a nagy bevásárlóközpontok. 
A sok ember november végén, december elején beözönlik (lehetőleg délután!) az üzletekbe és kifosztják azokat - az iskolába járók|később végzők a munkahelyen nem biztos, hogy meg tudják venni, amit kiszemeltek|gyermekeiknek. Ezért már november közepén elintézik a bevásárlást!

A másik felem... [Csoki, könyv? Oké!]
Édességmániás vagyok - ez nem titok, nyílt titok. Ezért az advent beköszöntével mindig nagyon örülök, hogy még kapunk adventi naptárat. Tavaly és idén is Kinder tojásosat kaptunk xD Plusz az osztálykarácsonynál is biztos sok csoki|süti lesz. 
Az itthoni Szent este, pedig arról szól, hogy... rendszerint kapunk puzzle-t (egyik nagy szenvedélyem), amit aztán egész téli szünetben rakunk - nem, nem 300 darabos puzzle-t szoktunk kapni!

Tehát, december van. Mindjárt mikulás, aztán karácsony, aztán szilveszter. 
A téli szünetben frissíteni fogok az írásaimnál, a kritikáimnál és végre felpakolom a 30 Day Challenge-t is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése