B A L A T O N

(Első két pont íródott: június 28.)
Nehéz lesz kitalálni, hogy mégis miről szólhat majd ez a bejegyzés - mivel többnyire a címeknek nem sok közük van a tartalommal (általában azért, mert elfelejtek dolgokat). Ez a bejegyzés úgy alle pack próbálja bemutatni az idei nyaramat, ami - valljuk be - merőben más lesz, mint az eddigiek.
1; Eddig még nem találkoztam a szomszédokkal - jó, ez így nem igaz. Gabonával és Zsuzsival már igen. Ami azért fura, mert eddig mindig találkoztunk.
2; Háromévente egyszeri esemény: Anyuék még ma haza mennek. Ez nagy nem jó, hiszen így mondhatni teljesen egyedül leszünk és ezt nem kívánnám senkinek - azaz, már ma este is veszekedésnek nézünk elibe.
3; Anyu nem lesz lent a névnapomon.

The best week - 2013 summer

Az az egy hét, amikor lent voltak a barátnők (Regi, Anna, Pannika) a legjobb hét volt. Sajnos Anna nem tudott végig maradni, de Regivel és Pannikával sem állt meg az élet. Nagyon jó volt éjjelente van dájreksönt hallgatni, vagy éppen a Nagy hoho-horgászt. Jövőre irány a kemping és valami tavas/tengeres hely - azaz a közmunka mellett ideje diákmunkába is állni.

Wi-Fi

Van-nincs. Semmit se tudok csinálni, amit elterveztem, mert a net hol van, hol nincs. Szóval most unatkozom, de ugyanakkor tele vagyok ihlettel - talán nekiállok írni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése