Útra készen

Kis táska+bőrönd+cipő

Na, a kezdeti négy szendvics, 3 piskóta és pogácsa csomag helyett most egy külön táskát kell vinnem a kajáimnak... És, hogy mik kerültek még bele? Egy nyúl, három ember... Egy Milka kekszes doboz, M&M's, még három piskóta és olyan négyféle péksütemény.
De egy kicsit azért izgulok, valószínűleg azért, mert még nemigen voltam külföldön - csak Ausztriában. Szóval most még tengert is fogok látni - olyan nagyot, olyan igazit. Szóval egy kicsit félek a hosszú úttól. Ha esetleg megtalálnám az Mp3 lejátszómat, akkor nagyon boldog lennék... xD
Mondjuk a 17°C-os víz egy kicsit megriasztott, de mi azzal az elvvel megyünk oda, hogy: "Ha már tenger, akkor bemegyünk!" Szóval valószínűleg a megfázásom nem Olaszországban fog elmúlni... Na, mindegy! Persze, azért remélem, hogy tényleg lesz egy kicsi szabadságunk ott - csak egy pirinyó. 
Rengeteg fotót fogok készíteni - már, ha valaki ki tudja majd cserélni az elemeket... Szurkoljatok! És lesz majd sok kép, amit össze-vissza felteszek mindenhová - jó, ez erős túlzás. Viszont azért remélem azt a kis szabadságoz, mert nekem TMI-s plakátot kell hajkurászni - meg egyéb TMI-s ereklyéket. 
Szerintem profik vagyunk! :D

2 megjegyzés: