2015. november 7.

Szeptember TAG

Hali Utazók!

Nos, egy újabb TAG, amit Leah oldalán találtam és kitöltöttem. Ez az első őszi bejegyzés, szóval hivatalosan is elkezdődött az iskola és érezhetően eltűntek az emberek a blogger világából is – minden szeptemberben ez történik. Töltsétek ki Ti is!
Mi jut eszedbe, ha a szeptemberre gondolsz?
Az iskola, hogy ez az utolsó évem ott és aztán nem tudom mi lesz velem. A foghúzások, amik azért kellenek, hogy a bölcsességfogaim kiférjenek. A kemény edzések kezdete, amik az alkalmassági vizsgához kellenek. Kevesebb szabadidő, kevesebb Marci.

Mi a kedvenc ruhadarabod erre az időszakra?
Imádom a Tatai utazó pulcsimat, ami egy szürke-barna csíkos egyed. Ha új helyre megyek mindig nálam van, ezzel gyűjtöm az emlékeket. Amúgy általában ilyenkor kerül elő a piros nadrágom, a túranadrágom és a bőrkabátom.

Van olyan dolog, ami hiányzott nyáron az iskolából?
Nem igazán, mert úgy mentem el nyári szünetezni, hogy minden rossz volt – megint nem ismerték el a munkásságaim, lelustáztak, azt mondták rontottam, a barátomat be akarták mocskolni, stb. Szóval nem igazán hiányzott az iskola.

Szerinted mik az ősz színei?
A barna, a piros és a sárga. Amikor kimegyek a természetbe ősszel, akkor ezek a legelőfordulóbb színek.

Mi az tevékenység, amit csak ősszel tudsz megtenni?
Elmenni az osztállyal osztály kirándulni. Nekünk szeptemberben van az osztálykirándulás és ez az egyetlen dolog, amit csak ilyenkor tudok megtenni – és nem vagyok benne biztos, hogy máskor a nyakamba vennék bármilyen várost az egész osztállyal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése