2014. április 1.

Change

Hey!

Mint látható a blog szépülget és változik - igazán tavaszias lett a hangulat. Nagyon szépen köszönöm Miss Babe-nek!
De nem csak a kinézet változott, hanem eltűnt néhány bejegyzés is - ennek hátterében olyan dolgok állnak, amikről nem fogok szót ejteni. És erősen gondolkozom egy kicsit a blog feladatának szerepén. Ugyanis arra jutottam, hogy szép is, meg jó is, de valahogy olyan semmilyen. Szóval, eszembe jutott egy-két dolog, ami miatt lehetséges, hogy ott oldal a modulsáv is változni fog. Nem vészesen, csak egy picikét.
1. Mint tudjátok, nagyon szeretnék eljutni sok helyre, de igazából szívem vágy, hogy az eddig meglátogatott városokba visszatérjek. Ezért arra gondoltam, hogy lesz néhány "Ismerd meg a várost" bejegyzés, amiben adatok, érdekességek és élmények lesznek összegyűjtve - remélem legalábbis. 
2. Nem adtam fel  célom, miszerint komolyabban elkezdek túrázni, de ez valószínűleg halasztódik a tanév végére, mivel most jön az érettségi (habár csak elő, így duplán megterheli az embert, mert az osztályozó vizsga is közeledik) és akármennyire is szeretnék készülni néhányan úgy gondolják rólam/rólunk, hogy multifunkcionálisak vagyunk és nyolc témazáró, egy vizsga meg se kottyan nekünk - csak szeretném jelezni, hogy nincs velük túlzott problémám, csak rettentően rossz, hogy nincs szabadidőm/időnk; valamint azért tesszük le az előrehozottat, hogy utolsó évben kevesebbet kelljen. De utolsó év végén B. azt mondta elmegyünk az El Caminóra, ami a többi érettségi után tök jó lesz.
3. Utolsó évre is konkrét terveim vannak, ugyanis tudom magamról, hogy nehéz rávenni magam a tanulásra, így naponta (nem biztos) lesz majd egy "Unatkozó Gimnazista utolsó éve" kvázi regény, ami erről fog szólni, és amiben minden fejezet végén egy kis tanulás is lesz (azt még nem tudom hogy...).
4. Szeretném kicsit fejleszteni az angoltudásom (annak ellenére, hogy a magyar szerintem sokkal választékosabb) és tervezek kigondolni valami témát, amik angolul lesznek megírva. Ez igazából még csak egy elgondolás, nem biztos.
5. Én meglépem azt, amit talán sokan szeretnének, sokan meg is fogják: design blogokat fogok kritizálni. Szeretném előre jelezni, hogy természetesen előtte tervezek minden résztvevőt értesíteni, valamint tervezem összegyűjteni (igen, tudom, hogy Crystal blogján már van egy lista) és a véleményemmel együtt kitenni. De ez is még a jövő zenéje.
És még sok minden más. Hiszen van még egy csomó kihívás, amit nem teljesítettem, és ezek is kellenek. A blog 3+1 részre fog osztódni:
1. Iskola: ebbe beletartoznak a tanárok; a tanulás; az iskola; az iskolai programok
2. Turisztika: ebbe beletartoznak a városokról írt összefoglalók;(osztálykirándulás); túrák; versenyek (pl.: Vivicitta, Coca-Cola Testébresztő Női Futás)
3. Személyes: ebbe beletartoznak a kihívások; ünneplések; családról, barátokról szóló bejegyzések
4. Vélemény: ebbe beletartoznak a design blogokról írt vélemények

Szóval, kis változások még várhatóak, de valószínűleg csak az osztályozó vizsga után fogok újra jelentkezni, mert most minden percemet arra használom, hogy a tanulás mellett arra tanuljak. De majd utána jelentkezem, meg minden, csak most hajtás van - meg szeretnék írni is, novellákat. És lehet, hogy lesz babykutyánk, szóval ő vele is sokat kell foglalkozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése