Back to school

Igen, ide is elérkezett egy ilyen bejegyzés, mert miértne. Természetesen a hangulat édesanyámat is elragadta és éppen ezért már megint itt van az a hülye @@@@ szabály, hogy 21:00-kor fel kell mennünk a szobánkba. Ami nem sokat számít, hiszen Tablet, laptop és könyvek fent is lehetnek...
Szóval már it tis az első veszekedés, hiszen alig 19 perc múlva takarodó, ami azt jelenti, hogyha Dani nem lenne itt, akkor elmennénk tusolni és minden rendben lenne. De Dani itt van és nem fog elmenni 21:00 előtt - szóval anyu haragszik és veszekszik, mert még nem mentünk el tusolni. Szóval jön majd a veszekedés, sértődés és mindenféle anyahiszti. 
Amúgy csak annyit szeretnék, hogy ezt a szabályt eltöröljük, ugyanis értelme nincs és csak idegesít... Szóval, nálam elérkezett a kínkesrves időszak és még csak bent sem voltam a suliban. Majd holnap reggel jöhet a következő veszekedés, mert anyu még mindig nem kereste meg és másolta le a tankönyvbefizetését igazoló csekket... 
Megy az élet... 
Ja, és holnap overál+ing+magassarkú+harisnya lesz, mivel szoknyát nem fogok felvenni (nagyon rövid) a nadrághoz (hosszú) meg azért meleg lesz. Ráadásul anyu nem akarja kölcsönadni a szürke-rózsaszín szatyrot és a narancssárgát akarja odaadni... persze, abban nagyon nem néznének hülyének.
Kezdem azt hinni, hogy a szüleim (főként édesanyám) egyáltalán nem veszi észre, hogy azok a dolgok, amiket csinálnak és a szabályok... nagyon gáz.
Szeretnék egy normális családot, ahol korunknak megfelelően kezelnek. És az édesanya nem sértődik meg, nem kezd el veszekedni ha valami nem úgy megy, ahogy azt ő akarja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése