2013. november 21.

Sorozatosan

Mint sokan tudják, én nagy sorozatrajongó vagyok és egy sorozatot általában az elejétől végégig megnézek – még akkor is, ha marhára nem tetszik egy idő után. Hát, most akkor egy rövidke bejegyzésben megpróbálom összefoglalni mik azok, amik már megfordultak a képernyőmön és mik azok, amik meg fognak…

|Magyarázat:                                                                                 |
|színes, zöld betű:  már belenéztem, csak félbehagytam|

Ajánlott lista, újranézendők:
Supernatural
The Big Bang Theory
How I met your Mother
Walking Dead
Arrow
Perception
Falling Skies (Noah Wyle szerepel benne és én még csak most szereztem róla tudomást)
Breaking Bad
Sherlock
Under the dome
Alphas
Bír-lak
Nurse Jackie

Jóbarátok
Vészhelyzet
Bűbájos boszorkák

Amiket nézek jelenleg:
Once upon a time (Hogy mi van? Én már kezdem nem érteni.)
Grey’s Anatomy
Bones
CSI (az összes)
Helyszínelők (az összes)
Gyilkos elmék
Cobra 11
Originals


Család és a sorozatok:
Régebben sokat ültem a TV előtt, miután megírtam a leckéket és egyszer csak rászoktam a különböző sorozatokra. A Jóbarátok az egész család kedvence volt, a Vészhelyzet pedig kiskorom óta számomra egy favorit. Amúgy régebben – és mostanában is – a család mindig leült és megnézte este az adott sorozat, adott részét és ez mindig olyan jó volt. Mostanában minden este krimizünk (anyu mostanában azokra szokott rá, és este az van, amit ő akar), vagy pedig feliratos estet tartunk két epizóddal az OUAT-ből.
Szóval a család inkább olyan családias sorozatokat néz együtt, bár a krimiket nem tudom, hogy ide lehet-e sorolni. Amúgy szerintem elég egyöntetűen el tudjuk dönteni, hogy miket nézzünk – bár vannak részek, amiket nyolcmilliószor meg kell nézni, mert valamelyikünk tuti nem látta még elégszer

Én és a sorozatok:
Vészhelyzet, OUAT, Grey’s Anatomy, Bones… ezek azok, amik nélkül jelenleg nem tudok élni – igen, a Vészhelyzet a megnézendők között szerepel, de holnaptól már nem ott lenne a helye. Szóval, ezek a sorozatok, amik előbb felsorolásra kerültek mind olyanok, amiket az elejétől kezdve nézek, és mindig tűkön ülök a legújabb rész előtt. Egyesével is megemlíteném ezeket a sorozatokat, de mindegyiket ugyanazért szeretem – vagyis nézem folyamatosan: cselekményes; jók a szereplők; minden megvan benne, amire nekem szükségem van.
Amit viszont meg szeretnék külön említeni az a Bűbájos boszorkák, valamint a Zorro telenovella. Ez a két sorozat azért került kiemelésre, mert mindkettőhöz nagyon jó emlékek fűznek. A Bűbájos boszorkák amellett, hogy családi sorozat volt, amit minden hétvégén/hétköznap nagyon vártunk, még a barátságok kialakulásában is elég nagy szerepet játszott. A Zorro pedig… nem vagyok oda a telenovellákért, de az szerintem egész jó lett – amúgy is szerettem a Zorrot |filmek| – és eléggé rászoktam, amikor adták a TV-ben.

Valaki esetleg valamilyen sorozatot ajánlana még?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése