2014. május 14.

Én és az érettségi

Még akkor, ha előrehozott...
Szóval két nap múlva előrehozott érettségit teszek informatikából, ami az elviekben nem lenne túl nagy gond, azonban mivel informatikáról van szó, ezért maximalista vagyok - és nem csak én. Másokat simán megnyugtatok - legalábbis próbálkozom -, hogy elég sok mindent meg fogok tudni oldani, de magamat leginkább őrületbe kergetem. Szinte semmire sem emlékszem az adatbázis kezelésből, amit tavaly is meg idén is agyon tanultunk.
Ezért felkészülök: Bűbájos boszorkákat nézek (na meg angolul a finálékat mai sorozatokból, amik nagyon izgalmasak és idegtépőek) és néha elgondolkozom azon, hogy csinálnom kell valamit. És csinálok is, csak nem sokat és nem rendszeresen. De ettől függetlenül a tudásom remélem nem veszik el.

-o.o.-o.o.-

Találtam csokit, amit nem bírtam otthagyni a boltban, mert nem ment - meg még ezer másikat is láttam, de annyit nem tudtam hazahozni, sajnos. Ezt a csokit viszont nem magamnak vettem, hanem egy személynek, akinek ez meglepetés lesz. Igazból nem most akartam odaadni, de várható volt, hogy nem bírom ki. Na mindegy. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése