2014. május 1.

Eltűnésem hátterében...

Hey!

Volt egy jó hosszú bejegyzésem és azóta semmi, azt hiszem kicsiny olvasótáboromat ez nem hatotta meg (pedig elvben vannak nekem olvasóim, akik nem tudom miért olvasnak|?|), úgyhogy igazából nem is nagyon hajtottam magam, hogy ide is termeljek szövegeket.  De mivel szeretem ezt a blogom (mely egy idő után elvesztette eredeti funkcióját) ezért kezdek visszatérni. Ti még nem sok mindent láthattok, de a háttérben én már nagyon készülök és valószínűleg a következő hét folyamán a blog privátba vonul.
Nem ígérek semmit, de megpróbálom befejezni a dolgok felpakolását/átpakolását még a következő héten - informatikát is illene (fúj, de rám ragadt ez a szó) tanulni, ha már érettségizek belőle - és azért nem ígérek semmit, mert nem szeretném, ha a régi/új bejegyzések előtérbe kerülnének, így mindenképpen fogok írni valami szép kis szöveget az újdonságokról, meg mit-hol-miért kérdésekre is fogok abban a posztban válaszolni. Meg kell írni naaagyon sok dolgot még (pl. van olyan téma amiről semmi nincs, pedig elterveztem; a linkek még nincsenek csoportosítva... blablabla...) és ebben nincs sok segítségemre a fotel, amiben ülök - túlontúl kényelmes ahhoz, hogy ne aludjak el benne.
Sok minden történt a legutóbbi bejegyzés óta - pl. már május van - és azt hiszem joggal kijelenthetjük, hogy mekkora egy hülye vagyok. Öhm, de ami megtörtént megtörtént, egyelőre nem vagyok képes visszautazni az időben, hogy mindent visszacsináljak és így egy nappal a történtek után úgy gondolom még jó is, hogy megtörtént. Szar volt a kedvem miatta és mélyen legbelül ordítoznék azzal a személlyel, de ez senkinek se lenne jó - örülök, hogy azért ma szóba állt velem és everything is ok (szeretjük a felületességet, jó az nekünk) és kicsit se fogok megőrülni.
Holnaptól kezdődik a szünet - habár ez még a húgomnak is Hawaii -, ami természetesen azt is jelenti, hogy irány el itthonról. Igen, az otthonülés általában kinézett dolog belőlem, pedig szeretek ténferegni. De ez az érettségi szünet más lesz - legalább egy napot biztosan rá kell szánnom magam az Excel csodálatos világára (a formázás hiába ad pontot, ha az édeskevés az ötöshöz).
Szóval, ha eltűnik a blog, akkor majd vissza is jön!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése