2014. január 21.

Are you happy?

Tegnap este kilenc körül - amikor kezdett rajtam elhatalmasodni az "unatkozom, megint" érzés, akkor kaptam ezt a kérdést. És azon gondolkoztam, hogy igen. De persze a miért érdekesebb lenne - mert arra viszont nem tudnék válaszolni. Miért? Azért mert...
Borzalmasan és hihetetlenül várom már, hogy vége legyen az évnek - igen, a tanévre gondolok. És igazából nem tudom miért, mert amúgy különösebb problémám nincs vele, csak...
Érettségi. Informatika. Szóbeli.
Noooo. Igazából szeretnék rajta túl lenni, de a szóbeli részétől rettegek (a szóbeli részétől minden vizsgánál rettegek) és rettegek ééés rettegek. De majd elmúlik, majd.
Uh, meg most már mindenki gondolkozik mit vesz fel jövőre emelt szintre én meg mindent kizártam eddig. Jól megalapozott (aha, persze) logikai úton haladva az összes a "minek" vagy a "tanár sem hiszi el" esetleg a "előbb megtanulom magántanárral" kategóriába estek. Jó, valamit úgyis felveszek, valamit.
Vicces, a mai napig jól szórakozom azon, hogy valaki azt mondta nekem, hogy jól tudok angolul - but i can't. Mindegy, mert azzal a valakivel beszélgetéseink a magyar-angol esetleg olasz nyelv keveredésével jönnek létre. Fentibb kérdést és ettől a valakitől kaptam, szóval igen. Angol tudásom olyan közepes szerintem, de imádok valakivel ezen a nyelven társalogni - néha tanulok valami újat is (meg előszeretettel javítgatok is...). 
Perfect.
Van két fölös ingyenjegyem a Sugár moziba... Nem is fölös, csak nem biztos, hogy eljutok moziba. A jövőhéten. Mert egyedül nem akaródzik, másoknak meg nem akaródzik jönni. Szóval, most gondolkozom.

Meglepi e az, amit tudok? Hát, egyfelől igen, mert még nem biztos (tehát tényleg meglepi lesz), viszont tudom, hogy lesz meglepi, ami viszont így már nem meglepi.

Én nem értem... Irodalmon azt halljuk "Majd törin veszitek", törin azt, hogy "Majd irodalmon veszitek". Akkor minek vesszük egyáltalán? Úgyse ugyanott tartunk, akkor... Mindegy. Hivatkozás egyik óráról a másikra level 9999999.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése