Új design

Sziasztok, Unatkozó Utazók!

Mindenki láthatja, hogy nem borongós külsővel várlak ezentúl benneteket. A csodálatos örök design készítője nem más, mint Leah Hope Eastbrook, aki a Fantasy Factory egyik szerkesztője és nem mellesleg egy csodálatos személyiség. Nagy hálával tartozom neki, amiért minden hülyeségemet igyekezett megvalósítani és amiért nem mondta azt, hogy „a hülye képeid szemcsések, miért nem fotókat adsz?!”, hanem frappáns megoldással régiessé varázsolta őket. Igazán nagy hálával tartozom Neked!
Mint az valószínűleg mindenkinek feltűnt a design egyes elemei határozottan hajaznak az előző designjéra – Tatai vár, földgömb, klaviatúra –, ez azért alakult így, mivel volt egy elképzelésem már akkor is, amit csak részben sikerült megoldani – ez az eredeti elképzelésem majdhogynem tökéletes mása. A képeken hozzám közel álló személyek vannak – elsősorban olyan emberek, akik sokáig nagyon jó barátaim voltak, de mára már csak barátok; a családom természetesen helyet kapott rajta, valamint a párom is.
A design színvilága erősen hajaz a verses blogoméra – amit ITT tudtok megtekinteni  – ez külön kérésem volt. Ez a lányos, de nem túlzottan rózsaszín-cicababás kinézet nekem eléggé elnyerte tetszésem, mert leginkább ezek a pasztellszínek azok, amik olyan megnyugtatóak és visszafogottak, szerintem.
Viszont, van egy szépséghibája az oldalnak, amit félig sikerült orvosolnunk Leahával, de szerintem ez nem fog megakadályozni senkit sem a böngészésben. A bejegyzések jobb oldala érzéketlen valamiért ezért, ha ott van gördülő sáv (például a Földrészek menüpontnál van), akkor az nem működik, viszont az egér görgőjével le lehet mozgatni a tartalmat.
Utolsó pontjában a bejegyzésnek pedig az aloldalakról ejtek pár szót, hogy könnyebben meg lehessen találni, amit keresetek. Négy aloldal van, amik mind tartalmaznak valamiről információt – a blogról, rólam, cserékről vagy a rovatokról.
Föld: Itt a blogról lehet olvasni, valamint a kinézeteket is meg lehet tekintetni, hogy mikortól voltak fent és ki készítette őket. Valamint ide került a Testvérblogom is, ami az Unatkozó Egyetemista – egy rövid interjú is elérhető, ami Livivel készült.
Földlakó: Ahol rólam tudhattok meg néhány információt, a másik két blogom – verses és történetes – elérhetőségével együtt. Valamint megemlítésre kerül négy személy is itt, akik sűrűbben előfordulhatnak a bejegyzésekben, amik személyesebbek.
Földrészek: A 12 rovat lelőhelye – erről bővebb információt kaphattok a Föld aloldalon.
Kincses térkép: A cserék helye, ide kerülnek ki azok, akik cserét kértek, vagy akiktől én kértem cserét.

Ennyi lett volna a mostani bejegyzés. A következőkben jövök egy cikkel a nyári munkáról – diák szemszögből nézve; egy másik cikkel, amiben a balatoni biciklitúra előkészületeiről írok; és egy harmadik cikkel – ami cikk sorozat lesz – a SHINE oldalról, ahonnan a legtöbb kód van; egy Beszéljünk a(z)… cikkel, alanya pedig a párom lesz; valamint hozom a KétKedvenc eddig elmaradt részeit, amiben filmek, ételek és könyvek kapnak helyet; a Téry Ödön túráról a beszámolót, ami eddig is kész volt, csak nem tettem fel; és végül, de nem utolsó sorban az Amerikai palacsinta receptet, amihez kevéske saját készítésű fotó is dukál. És azt láttátok, hogy kritikarendelésre is lesz lehetőség a jövőben?

Nektek, hogy tetszik az új design?
Várjátok már a bejegyzéseket?
Szeretnétek valamiről a jövőben olvasni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése