100

Jubilálunk!

Igen, elérkeztünk a bűvös századik bejegyzéshez, ami semmitől sem különlegesebb, mint az eddigiek - az ok: nem is voltam felkészülve rá, hogy ez itt a csodás, kerek bejegyzésem lesz. Most jöjjenek az érdekességek.
Szóval akkor egy kis számadat:

  • 1524 - ennyien nézték meg eddig ezt a blogot
  • 598 - Magyarország
  • 264 - Oroszországi Föderáció
  • 212 - Németország
  • 170 - Egyesült Államok
  • 100 alatt - Egyesült Királyság; Franciaország; Ausztria; Hollandia; Lengyelország; Finnország; India; Brazília; Ukrajna
  • 208 - legnépszerűbb bejegyzés
Gondolom nem csak én lepődök meg, ha ránézek, hogy honnan nézik legtöbben a blogot - hiszen nincs mit nézni rajta, mármint szerintem. Persze a "szubóta"-s bejegyzésem nagyon nemzetközi lett, de azért mégse mondom azt, hogy "dászvidánya" minden bejegyzésem végén, tehát nem értem ezt a fajta érdeklődést. Please, if you are not Hungarian tell me: why visit my blog?
Persze még akkor is sokkal érthetőbb lenne, ha mondjuk angolul írnék bejegyzéseket, de talán majd néha úgy is írok. Főleg azért, mert kedden én angol szóbelizek, ami azért valljuk be tőlem nagy teljesítmény - nagyon izgulós vagyok és a családban nem igazán tudnak segíteni az aktív társalgásban.
Oh, tényleg, ha már így szóba jött az angol szóbeli, akkor vegyük lajstromba a következő hét szívásait:

  1. Hétfő; 1. óra - lehetséges történelem dolgozat
  2. Hétfő; 2. óra - ötpontos olvasás-ellenőrzés a Rómeó és Júliából (yep...)
  3. Hétfő; 4. óra - kompetenciából matek dolgozat 
  4. Hétfő; 6. óra - lehetséges kémia dolgozat (ha bepótoltatja velem)
  5. Kedd; 2. óra - lehetséges felelés földrajzból
  6. Kedd; 5. óra - nyelvtan dolgozat a alany-állítmány-tárgy-határozók-jelzők
  7. Kedd; 7. óra - angol szóbeli vizsga
  8. Szerda - kompetencia felmérés (leosztályozzák majd...)
  9. Csütörtök; 1. óra - angol szódoga az eddigiekből (érdekes lesz...)
  10. Csütörtök; 4-5. óra - lehetséges informatika dolgozat (az mostanában mindig lehetséges)
Remélem semmit sem hagytam ki, mert így is elég ramatyul néz ki... az a pár lehetséges megszűnhetne létezni, mint dolgozat. Szóval valahogy így állnék most jelenleg - és csak abban reménykedem, hogy nem kell túl sokat beszélnem, mert nem igazán tudom kinyitni a szám...
Térjünk át arra, hogy miért is nem tudom kinyitni a szám: szerdán begyulladt a fogam, ami átsugárzott a fülemre, tehát nem tudtam eldönteni akkor, hogy mim is fáj tulajdonképpen. Persze azóta kiderült, hogy a fogam gyulladt be, nagyon. Az a tény, hogy már nincs mi fájjon nem egészen pontos, ugyanis az idegek még mindig érzékenyek (reggel, este egy szem fájdalomcsillapító/gyulladáscsökkentő, hogy azért javuljon) és, ha nagyon kinyitom a szám akkor bizony fejben megütöm a magas C-t. Viszont, becsukni se tudom teljesen és ez okoz némi problémát; a nyelvemre pedig figyelnem kell, hogy ne menjen a foghelyre - tehát beszélni és csak simán létezni és érdekesen festek. (Mondjuk az angol tanárom azt mondta, hogyha nagyon fáj, akkor elhalaszthatjuk nekem - de egy gyógyszerrel megleszek, remélem. Már ha nem kérdez a fogorvosról, akkor mindig visszajön az emlék, hogy mit csináltak...) Mondjuk a fogorvosom - drága Tibor - azt mondta, hogy számíthatok arra, hogy még fájni fog a fogam helye, mert nagyon be volt gyulladva és három, szétálló gyökere volt annak a francos fogamnak.

Tomorrow

Holnap mivel gyereknap lesz, így elmegyünk és úgy teszünk, mintha most ünnepelnénk, de igazából majd két hét múlva a vidámparkban... De azért a holnapi napra sem mondhatnám azt, hogy nem egy szuper nap lesz - elvégre idén úgy élünk, hogy minden hónapban egyszer vagy moziba, vagy bowlingozni megyünk. Mivel gyereknap lesz, így mindkettő teljesül.
11:00-tól mienk az egyik bowling-pálya és az egyórás szórakozás.
13:30-tól pedig mehetünk nézni a Halálos iramban 6-ot :)
Aztán, esetleg mehetünk a Duna Plázába, hogy megnézzük a Csokoládé Fesztivált (ahol tervezem megenni a súlyom 5%-át)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése