30 napos személyes kihívás

3. nap: Írd le egy napodat nagy részletességgel

/Hétköznap/
Felkelek 6:30 és 6:45 között és elkezdek élni - nagyjából 7:00-ig tart, addig, amíg kiérünk a Bökényföldire, ahonnan gyalog felsétálunk A.-val a suliig - ez egy olyan 10 perc. A becsöngetésig beszélgetünk és köszönünk az érkezőknek.
A 45 perces órák után - ami általában 6 vagy 7 darab - elindulunk haza, gyalog. Újabb tíz perc séta után elérünk a buszmegállóig és onnan A. elmegy haza én pedig várom a buszom - ami nagy általánosságban késik.
Miután a busz megérkezett és felment három megállót leszállok és begyalogolok az utcánkba - olyan 10 perc séta, megint. Otthon ledobom a cuccom, bekapcsolom a gépem és megnézem mi a kaja. Ha nem tudom mi, akkor felhívom anyát, aki aztán jó harminc perc múlva hív vissza - addig felviszem a táskám, teljesen beizzítom a gépem.
Ebéd után kicsit gépezek - nagyjából 21:00-ig - persze időközben megérkezik a család többi tagja is. Valamikor 21:00-kor vacsizok, aztán felmegyek és bepakolok másnapra - meg megírom a házikat. Ezek után lefekszem az ágyba és olvasok - úgy másnapig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése