Készítsünk CD-t

A közös bennem, a húgomban, az édesapámban és az édesanyámban: a zene

Igen, mi egy ilyen zenekedvelő család vagyunk. A család egyik fele inkább rockosabbra vette a formát, míg a másik fele vegyesre. Igen ám, de mi azért egy család vagyunk és szeretjük a kedvenceinket hallani a rádióból - csak, hogy olyankor kell egy lista.
Édesanyám előszeretettel írja ki válogatásokba azokat a zenéket, amik az ő kedvencei (aztán győzünk a végére érni)... Persze, vannak olyan számok, amiket mi is kedvelünk, de azért néha jobb szeretnénk mást is hallgatni, mint Ákos, Zséda vagy éppen Mester Tamás. 
Édesapám a rock igen színvonalas vonalát próbálja hallgattatni velünk - bár ez inkább csak neki és húgomnak jó, én csak néhány számot szeretek. De azért kivételes gyereknapokon (ami nálunk egy hónapban négyszer van) azt hallgatjuk, amit apuci szeretne.
A húgom egy csapongó zenei stílussal nem mindig rendelkező személy. Oké, ezt csak azért mondom, mert a legutóbbi best nála a One Direction volt/van/lesz és én nem igazán szimpatizálok velük - de ez egyéni szoc. probléma. 
Én meg a mindenevők vagyok. Ha arról van szó, akkor ezredjére is meghallgatom a 1D albumjait - bár nem a legnagyobb kedvvel, de nyáron az unalomban pont jó szórakozni vele -, sőt még megveszem a legnagyobb ereklyéket is, a húgomnak. Azonban én inkább Pop irányzat felé hajlok, inkább.
Szerencsére - vagy balszerencsére - mostanában egyre több olyan zenét készítenek, amik tömeggyártmányok tetszenek mindenkinek a családban. És ma készítettünk, közösen, egy újabb válogatást - amire az Icona Pop - I Love It száma sajnos nem került fel...

The CD

1. Muse - Supremacy


2. Fall Out Boy - My Songs Know WhatYou Did In The Dark

3. Metallica - One

4. Calvin Harris - I Need Your Love ft. Ellie Goulding

5. Linkin Park - Castle of glass

6. Justin Timberlake - Mirrors

7. Ellie Goulding - Figure 8

8. Linkin Park - Numb

9. Avril Lavigne - Forgotten

10. Florence and The Machine - Spectrum

11. Scorpoins - Still Loving You

12. Demi Lovato - Heart Attack

13. Hurts - Silver Lining

14. Fall Out Boy - The Phoenix

15. Pink - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess

16. Scorpions - Coming home

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése