Mindenről, és semmiről

Heyho!

Mint azt az oldalra feltévedők - az a minimális szám - valószínűleg észrevették megváltozott a modulsáv - vagyis több oldalacska került az "On the Blog" felirat alá. Igen, ez azt jelenti számotokra, és számomra is, hogy itt az ideje egy kis felvilágosításnak - mert anélkül lehet, hogy furcsaságokba ütköznétek.
Rólam: Ez a menüpont nem változott, még mindig rólam lehet olvasni. Talán az alcímek megjelenése változott egyedül - már, ami a szöveget illeti. Ugyanis új kép került ki, 12 hónappal később ugyanott jártam - csak az új kép jobban tetszik. (A Tatás beszámolóban lesz a többi kép!)
Az oldalról: Semmit sem változott, még mindig ugyanaz található benne.
Ajánló: Oké, ez változott. Nagyon sokat. És rengeteg kódolás volt, és azt hittem - a végsőkig hittem -, hogy működik, de ez nem teljesen igaz. Aki feltéved arra a részre ne ijedjen meg, hogy eltűnik az oldalsáv - ugyanis nem eltűnik, csak a kódként kezd viselkedni és alulra helyezi magát. Amúgy ebben a menüpontban ezek találhatóak: könyvek, filmek, sorozatok, Design/kritika blogok - vélemény -, Beszéljünk a(z)..., Places. Az utolsó azért angol, mert valahogy hülyén hangzott, hogy "helyek".
Egyebek: Ez egy új menüpont, amit azért hoztam létre, hogy egy másik blogomat kvázi átköltöztethessem erre a blogra - tehát a Blogregények szerkesztése című blogom "tartalma" itt lesz elérhető. Valamint ide került a Challenges menüpont is oldalról. 
NagyTestvér: Ez a menüpont is eredetileg oldalt kapott helyet, de most már az Unatkozó Egyetemista is megkapta méltó helyét.
További blogjaim: Erről azt hiszem nem kell semmit mondanom - oldalról került egy saját aloldalra és így kicsit bővebben beleláthattok.

Amik változtak úgy az utolsó bejegyzés óta:
1. Bubis lett a bejegyzés - már úgy értem buborékalakú a középső modul.
2. A dőlt, félkövér és aláhúzott betűk színe - ezt a színekhez próbáltam igazítani, mert a zöld háttérben nehezen kivehető volt a piros és narancssárga.
3. Kikerült a csere modul oldalra Ők nem unatkoznak néven, tehát bátran kérhet bárki cserét - elvileg nem harapok.
4. A moly.hu-s widget átmenetileg le lett véve, mert az oldal nem működött megfelelően és így bezavart a blogban is.

A kész bejegyzéseknek szánt dolgok várakoznak a felkerülésre, úgyhogy nemsokára minden felkerül. Mint, ahogy a ma felkerült Blogok Birodalma poszt is - egyel lejjebb. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése